Revista Municipal Ajuntament

INCÒMODES (II)

Seguim observant que l’equip de govern, fins i tot amb la seva àmplia majoria, se sent incòmode als últims plens. 
 
Incòmodes a l’hora de votar a favor una moció per dignificar la memòria dels afusellats pratencs al Camp de la Bota de l’època franquista al·legant que la moció es presentava per generar crispació i confrontació. 
 
Incòmodes i amb un toc autoritari quan veuen que la Marea de Pensionistes y Jubilats del Prat volen seguir reivindicant al mig de la Plaça de la Vila i, després d’autoritzar inicialment la concentració per escrit, via telefònica els ofereixen que vagin a concentrar-se a un altre indret de la ciutat. Finalment, l’Alcalde, desautoritzant la negativa verbal del tinent d’alcalde de manteniment i seguretat ciutadana, “proclama permís etern” mentre ell sigui alcalde. Només faltaria!! Potser considera que li haurien de donar les gràcies?
 
Incòmodes quan els hi reclames un procés participatiu amb la ciutadania per decidir els usos que ha de tenir l’edifici de la Granja de La Ricarda. Ens responen que el faran, però estarem atents per veure si és un procés participatiu o un altre procés participatiu “teledirigit”com els que ens tenen acostumats.
 
Fem del Prat un lloc còmode! Fem del Prat la nostra república al món.
T’hi apuntes?